Tuesday, November 6, 2018

Cestitke za godisnjicu braka

Imate nekoga u porodici, među prijateljima, a bliži se godišnjica braka ? Uz adekvatan poklon, ide i adekvatna čestitka i ne morate biti posebno . Izdvajamo najlepše SMS poruke za godišnjicu braka. Odaberite vama adekvatnu SMS poruku i pošaljite je vašoj voljenoj osobi za godišnjicu braka. Sms poruke, čestitke za godišnjicu braka ili veze, za vašu voljenu osobu, muža, ženu, a važi i za roditelje, rodbinu ili prijatelje. Ovde vam donosimo najlepše originalne SMS poruke i čestitke za godišnjicu braka : U stanju planetarnog mraka Čestitam vam godišnjicu braka Da vas ljubav i.

U moru copy-paste poruka, mi smo za vas pripremili čak originalnih i zanimljivih čestitki za godišnjicu braka koje možete koristiti da nekom čestitate. Brak može biti sjajna i prelepa stva za dvoje ljudi. Prvih godinu dana je obično najlepše. Upravo iz tog razloga, ljudi često praktikuju da novopečenom bračnom.


Ovdje smo izdvojili neke odlično napisane čestitke za godišnjicu braka koje možete napisati vašim. Dragi moji, Goci i Zoki, Zelim vam srecnu godisnjicu braka ! I posle toliko godina zajednickog zivota. Najlepša čestitka za godišnjicu braka : Poznati glumac raznežio planetu rečima koje je uputio svojoj 13.

Svojoj supruzi Raquel čestitao je prvu godišnjicu braka , a tekst koji otkriva njegove najnježnije osjećaje podijelio je s javnošću na svom Instag. Supružnici Tabaković danas slave svoju drugu godišnjicu braka pa su posebno emotivni. Cestitka za godisnjicu braka. Dirljive čestitke za godišnjicu braka : Tamara Nikolić i Simon Dekarić se prisetili najromantičnijih trenutaka sa svog venčanja (FOTO).


Imeno, Danas slavimo godina braka ( mraka-kako po obicaju znaju da kazu muzevi u sali-a dali u sali). Izaberite slikeUklonite sve slike. Zbirka SMS- čestitke na godišnjicu braka. SMS pozdrave godišnjicu braka - novi, originalni Jedan od vrlo popularan i voljen od svih vrsta čestitke su SMSki. Naručite sada i personalizovani poklon će biti završen za . Will Smith i Jada Pinkett Smith u braku su već godina, a glumac je iskoristio okruglu godišnjicu da napiše šta je iz braka sve naučio o ljubavi . Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši.


Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji . Novak i Jelena Đoković danas proslavljaju treću godišnjicu braka. Bračni par Đoković na večnu ljubav zakleo se baš na ovaj dan pre tri godine . Pre par godina, je povodom naše godišnjice braka na mom fejsbuk profilu,. Aleksandra i Viktor Troicki proslavili su danas prvu godišnjicu braka.


Gospođa Troicki je na Instagramu poručila: Kad pre? Sutra je godinu dana od kako sam se jadna udala Moj muz je dsutan, a ja bi .

Novak Đoković i njegova supruga Jelena, proslavljaju tri godine braka , a međusobne čestitke oduševile su Noletove fanove širom sveta. Njeni obožavatelji su bili oduševljeni ovakvom objavom, a čestitke u . Tekst čestitke roditeljima za godišnjicu braka ili srebrni, moguće i zlatni pir. Baš svi roditelji na ovom svijetu tvrde da vole svoju djecu. Poruke za godišnjicu braka - Kao lepota starih sokaka, vidim lepotu vašega braka ! Zato vam iskreno čestitam, a za godine, naravno ne pitam.


Nikola Rokvić i Bojana Barović proslavili drugu godišnjicu braka ! Ispod objave su usledile čestitke i fanovi su im poželeli zlatnu godišnjicu. Ko ne bi poželeo ovakvu čestitku za godišnjicu braka. Slavna glumica čestitala je svom suprugu godina braka.


Mart, Čestitke za godišnjicu braka , Čestitke.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts